Se Pappan till rabatterat pris

Nu finns möjlighet att se Pappan  Stockholms stadsteater för endast 225 kr (ordinarie pris 300 kr). Erbjudandet gäller i mån av plats på utvalda datum. Pjäsen spelas på Klarascenen t o m den 11 juni.

Bild från Pappan

I Pappan gestaltar Peter Andersson – känd för en större publik genom filmerna Änglagård och Män som hatar kvinnor – en man som insjuknat i demens. Pjäsen handlar om hans ansträngningar för att upprätthålla kontrollen över sitt liv och familjens reaktioner på hans till synes märkliga beteenden.

Pappan har spelats för fulla hus i Paris och London. Svenskt Demenscentrum var på plats under förhandsvisningen och kan bara instämma i hyllningskören – det är en gripande pjäs om att leva med demenssjukdom.

För att boka biljett till rabatterat pris, gå in på www.kulturhusetstadsteatern.se/kampanj och uppge kampanjkod DEMENS. Följ sedan instruktionerna.

Publicerad 2016-04-20
Senast uppdaterad 21 april 2016 - 09:56Newspage © Svenskt Demenscentrum

 
DemenspoddenIntervju med Peter Andersson

I senaste avsnittet av Demenspodden berättar skådespelaren Peter Andersson om hur rollen Pappan vuxit fram och om sina nära erfarenheter av demenssjukdom. Lyssna här »

Svenskt Demenscentrum, Sveavägen 155, 113 46 Stockholm | tfn: 08 690 58 00 | e-post: info@demenscentrum.se

Loading   Sökning pågår