Nu har du chans att bli Nollvisionsambassadör

Nollvisionsambassadörer

I dag finns drygt 500 Nollvisionsambassadörer i landet. Svenskt Demenscentrum vill nu ge fler möjlighet att bli ambassadörer. I höst arrangerar vi därför halvdagsutbildningar i bland annat Kiruna och Stockholm.

Utbildningen i Kiruna är fullbokad medan anmälan till den i Stockholm nyligen öppnat. Den äger rum tisdag 10 oktober i samarbete med det nationella kvalitetsregistret SveDem. Utbildningen är avgiftsfri och vänder sig till dig som arbetar inom äldreomsorg, primärvård eller sjukhus. Svenskt Demenscentrum står för fika och material.

Nollvision är ett utbildningspaket för en demensvård utan tvång och begränsningar. Som ambassadör förväntas du sprida kunskap om Nollvision och dess arbetssätt på din arbetsplats och hemort. Krav för att du ska kunna gå utbildningen är att:

  • du har god kunskap om demenssjukdom.
  • din chef är insatt i utbildningspaketet Nollvision och har gett dig klartecken till att, tillsammans med dina medarbetare, utveckla och tillämpa arbetssätt som bidrar till en demensvård utan tvång och begränsningar.
  • du åtar dig att ett par gånger per år besvara en enkät om ditt arbete som Nollvisionsambassadör och om erfarenheter på din arbetsplats.

OBS! Utbildningsdagen är avgiftsfri men anmälan bindande. Vid förhinder kan du överlåta din plats till kollega. I annat fall debiterar vi dig 400 kr.

Datum: Tisdag 10 oktober, kl 13–16
Plats: Gävlegatan 16, 7 tr, Stockholm

Anmäl dig här! (nytt fönster)

Läs mer om utbildningspaketet Nollvision (nytt fönster)

 

Publicerad 2017-08-31
Senast uppdaterad 31 augusti 2017 - 13:39Newspage © Svenskt Demenscentrum

Svenskt Demenscentrum, Sveavägen 155, 113 46 Stockholm | tfn: 08 690 58 00 | e-post: info@demenscentrum.se

Loading   Sökning pågår