Gå med i fysioterapeuternas nätverk

Fysioterapeuternas nationella demensnätverk bildades våren 2009 på initiativ av Sektionen för Äldres hälsa inom Fysioterapeuterna (f.d. Legitimerade Sjukgymnasters Riksförbund). Det är i första hand ett mailnätverk öppet för fysioterapeuter med intresse för demensfrågor. Nätverkets medlemmar ansvarar för kontakter och informationsutbyte samt att nätverket hålls levande.

KKarin Nordellarin Nordell heter den nya administratören (2018) för demensnätverket som fortfarande drivs via Sektionen för Äldres hälsa.

– Min ambition är att skicka ett nyhetsbrev fyra gånger per år till nätverkets registrerade medlemmar. Innehållet i nyhetsbreven kommer att variera och jag tar gärna emot förslag från medlemmarna i nätverket gällande innehållet, säger Karin Nordell

Är du intresserade av att delta i demensnätverket? Skicka in en förfrågan om medlemskap till  demensnatverket@hotmail.se. För mer information om nätverket och hur man gör för att bli medlem, gå in på Sektionen för Äldres Hälsas webb (nytt fönster)

Senast uppdaterad 29 mars 2018 - 14:12 © Svenskt Demenscentrum

Svenskt Demenscentrum, Sveavägen 155, 113 46 Stockholm | tfn: 08 690 58 00 | e-post: info@demenscentrum.se

Loading   Sökning pågår